چطور دیزی سنتی ایرانی درست کنیم؟
آبگوشت یکی از مهم‌ترین و قدیمی‌ترین غذاهای سنتی ایرانی است؛ از معدود غذاهایی که هم در دربار خورده می‌شده و هم (با اندکی تغییر) سر سفره‌ی مردم عادی و رعیت‌ها بوده. یکی از ویژگی‌های غذاهای ایرانی بسیار کهن این است که به همه‌ی نقاط ایران راه پیدا کرده‌اند و طبق آداب و رسوم هر منطقه به شکلی متفاوت پخته می‌‌‌‌شوند. به همین دلیل انواع آبگوشت در ایران وجود دارد؛ مثل آبگوشت بزباش، آبگوشت قنبید، آبگوشت کشک، آبگوشت بادمجان یا حتی آبگوشت به. خیلی مواقع هم دیزی سنتی یا دیزی سنگی نام شناخته‌شده‌تری برای این غذا است. با این قسمت از آموزش آشپزی تصویری دیجی‌کالا مگ همراه باشید تا طرز تهیه آبگوشت مجلسی یا همان دیزی سنتی ایرانی را با گوشت گوسفند و دمبه به شما آموزش دهیم.